Tuesday, January 21, 2020
English (UK)Shqip (AL)

Artikujt

Kontakt

Pozicioni i vendodhjes ne qender te qytetit e ben kte hotel nja nga me te preferuarit e zones.  Muzeu i qytetit ndodhet vetem 20 meter perpara hoteli, universiteti dhe shkolla e mesme  jan vetem prane hotelit. Si dhe vlen per te permendur lixhat shum te njohura te peshkopise qe ndodhen 1.5 km nga hotel Piazza. Marketet dhe dyqanet ndodhen vetem disa metra larg.

Nje vizite ne hotelin tone do te mbetet e paharueshme per ju.

Address: 1000 - Diber - Peshkopi - Albania - Hotel PIAZZA 
Tel: +355 218 24 616 | Mobile: +35569 6741378 | Email: info@hotelpiazza.al

Address: 1000 - Diber - Peshkopi - Albania - Hotel PIAZZA 
Tel: +355 218 24 616 | Mobile: +35569 6741378 | Email: info@hotelpiazza.al